Artikler 

"Viste ny elektrisk sidelaster på LogiMat". 


STUTTGART: Den nye elektriske sidelasteren Combi-FSE lyste opp Combilift-standen i Stuttgart. Den litt lysere grønnfargen signaliserer at den tradisjonelle forbrenningsmotoren er skiftet ut med en elektrisk drivlinje". (Hentet 10. juni 2022)

Klikk på logoen over for å lese hele artikkelen fra Moderne Transport. 

"Ny investering ved vårt sentrallager"

"For å øke lagringskapasiteten og effektivisere vareflyten ut til kunder har vi investert i en Combilift ved vårt sentrallager på Eidsvoll. Investeringen vil føre til en bedre varehåndtering med fokus på sikkerhet, plassbesparing og produktivitet". Skriver Tibnor (08.06.2022).

(Trykk på Tibnor logoen for å komme til artikkelen). 

"Combilift med unikt styresystem"SVINGER ALLE VEIER: Den nye Combi MR4 fra Combilift er utstyrt med en unik ny styreløsning, som gjør retningsskifter sømløse".

 
Skriver Moderne Transport. (15. mars 2022)  
(Trykk på logoen over for å komme til artikkelen)  

"Combilift Combi-XLE: Stille, sterk og stabil"


"Combilift har utvidet sin serie med elektriske fireveisstrucker med nye Combi-XLE. Den kan skilte med fem tonns løftekapasitet og god fremkommelighet, noe som gjør den ekstra interessant for utendørsjobbing i det Skandinaviske markedet":
Skriver Moderne Transport (28. oktober 2021) 

"Ny vri fra Irland: Særegen og smidig ordreplukktruck". 

"Combilift har lansert en ny variant av sine leddede gaffeltrucker Aisle Master som er kjent for å kunne operere i smale reolganger. Aisle Master OP er konstruert for stående fører som kommer seg enkelt av på, og den nye trucken skal derfor egne seg godt til ordreplukk". 

Skriver nettavisen tungt.no (04.Februr 2021)