Nye maskiner

COMBI - CB70E

NY! COMBI - CB70E

Vi introduserer Combi-CB70E. Det nye tillegget til Combilift's stadig voksende utvalg av elektriske modeller.

Maskinen tilbyr kraftig ytelse, lang batterilevetid og enestående ergonomi. Combi-CB70E er den korteste 7t kapasitets motvektstrucken på markedet, samtidig som den drar nytte av 4 - veis drift, som muliggjør allsidig plassbesparende håndtering. 

COMBI- CUBE

NY! COMBI - CUBE 

COMBI - CUBE er en ny elektrisk modell som har en rekke teknologiske og designfunksjoner som ikke bare forbedrer håndteringsprosedyrene, men som også tilbyr et høyt nivå av førerkomfort. Med unik Dynamic 360° som muliggjør sømløs retningsendring (tilleggsutstyr), gjør denne modellen til den mest manøvrerbare motvektsgaffeltrucken på markedet.

Combi - MR 4

COMBI - MR 4! 
DYNAMISK 360° ™ STYRING

Combi-MR4, 4-veis. Combilift's nye dynamiske 360 ° ™ styring.
Denne intuitive styringen gir unik rotasjon på hvert hjul, noe som muliggjør sømløs retningsendring av trucken mens du er på farten. Dette gjør det mulig for Combi-MR4 å fungere fremover, sidelengs og krabbe styremodus som garanterer rask drift og utmerket manøvrerbarhet.

Combi - XLE 

NY COMBI XLE - Større. Bedre. Elektrisk.

Combilift er stolte over å presentere den nye Combi-XLE.
Sørg for å se denne videoen med LYD, for en innsiktsfull introduksjon av Combi - XLE fra en kjent stemme!
Med mer fokus på bærekraftig innføring, er det stadig strengere retningslinjer for utslipp. Med denne elektriske maskinen fra Combilift gjør den virksomheter i stand til å redusere karbonutslippet.

Combi - XLE kombinerer utslippsfri drift med kraftig ytelse for et bredt spekter i industrien.

Roger 

Kunde / Soletanche Freyssinet Group

"På vår Prefab - fabrikk i South Derbyshire bruker vi 5, 4 - veis Combi - XLE-trucker til å transportere produkter fra fabrikken til lageret og deretter til å laste ut for distribusjon over hele landet.

Siden vi allerede hadde brukt Combi - enheter i årevis, var produktbeslutningen enkel, og fra et førerperspektiv forblir operasjonen i hovedsak uendret.

Årsakene til å flytte til elektrisk var todelt: å eliminere eksospartikler på fabrikken og som en del av vår konsernmiljøplan for å minimere karbonavtrykket vårt. Så en forbedring av miljøet på flere måter enn en". 

Aisle Master - Order Picker

Den elektriske Aisle Master - Order Picker (OP) er tilgjengelig i en rekke varianter, med løftekapasitet fra 1650 kg til 2500 kg, løftehøyde på opptil 12 meter, og kan fungere i gangene så smale som 1650 mm. og samtidig betjene ordrevalg fra begge sider i en transport gate.
Aisle Master - OP har et patentert kjedestyrings system, som gjør at trucken kan vende mer enn 205 °, og en inline-drivmotor og frontaksel, som gjør at smalere kjøregater kan benyttes. 
Vår AME-OP gjør det enkelt å holde orden i lager og med det får en bedre lagerutnyttelse. 

Combi - FSE 

COMBI - FSE har blitt modellert fra den vellykkede sidelasterserien med sitt komfortable førerhus, luftfjærende sete og generøse frontrute fra tak til gulv, ny batteriplassering, Med COMBI - FSE garanterer Combilift den beste sikten for føreren til enhver sammenlignbar truck, samt null utslipp og redusert driftsstøy. 

COMBI - SBT 

Combi-SBT drives av en toppmoderne dieselmotor som er i tråd med alle gjeldende utslippsregler. Den har en 3-hjuls design, med hydrostatisk drevet bakhjul. Maskinen styres forfra, noe som sikrer utmerket manøvrerbarhet, og med førerkabinen også plassert foran, gjør den det mulig for selv nybegynnere å plassere maskinen nøyaktig der den skal være.