Nye maskiner

Combi - MR 4

NY COMBI - MR 4! 
DYNAMISK 360° ™ STYRING

Combi-MR4, 4-veis. Combilift's nye dynamiske 360 ° ™ styring.
Denne intuitive styringen gir unik rotasjon på hvert hjul, noe som muliggjør sømløs retningsendring av trucken mens du er på farten. Dette gjør det mulig for Combi-MR4 å fungere fremover, sidelengs og krabbe styremodus som garanterer rask drift og utmerket manøvrerbarhet.

Combi - XLE 

NY COMBI XLE - Større. Bedre. Elektrisk.

Combilift er stolte over å presentere den nye Combi-XLE.
Sørg for å se denne videoen med LYD, for en innsiktsfull introduksjon av Combi - XLE fra en kjent stemme!
Med mer fokus på bærekraftig innføring, er det stadig strengere retningslinjer for utslipp. Med denne elektriske maskinen fra Combilift gjør den virksomheter i stand til å redusere karbonutslippet.

Combi - XLE kombinerer utslippsfri drift med kraftig ytelse for et bredt spekter i industrien.

Roger 

Kunde / Soletanche Freyssinet Group

"På vår Prefab - fabrikk i South Derbyshire bruker vi 5, 4 - veis Combi - XLE-trucker til å transportere produkter fra fabrikken til lageret og deretter til å laste ut for distribusjon over hele landet.

Siden vi allerede hadde brukt Combi - enheter i årevis, var produktbeslutningen enkel, og fra et førerperspektiv forblir operasjonen i hovedsak uendret.

Årsakene til å flytte til elektrisk var todelt: å eliminere eksospartikler på fabrikken og som en del av vår konsernmiljøplan for å minimere karbonavtrykket vårt. Så en forbedring av miljøet på flere måter enn en". 

Aisle Master - Order Picker

Den elektriske Aisle Master - Order Picker (OP) er tilgjengelig i en rekke varianter, med løftekapasitet fra 1650 kg til 2500 kg, løftehøyde på opptil 12 meter, og kan fungere i gangene så smale som 1650 mm. og samtidig betjene ordrevalg fra begge sider i en transport gate.
Aisle Master - OP har et patentert kjedestyrings system, som gjør at trucken kan vende mer enn 205 °, og en inline-drivmotor og frontaksel, som gjør at smalere kjøregater kan benyttes. 
Vår AME-OP gjør det enkelt å holde orden i lager og med det får en bedre lagerutnyttelse. 

Combi - FSE 

COMBI - FSE har blitt modellert fra den vellykkede sidelasterserien med sitt komfortable førerhus, luftfjærende sete og generøse frontrute fra tak til gulv, ny batteriplassering, Med COMBI - FSE garanterer Combilift den beste sikten for føreren til enhver sammenlignbar truck, samt null utslipp og redusert driftsstøy. 

COMBI - SBT 

Combi-SBT drives av en toppmoderne dieselmotor som er i tråd med alle gjeldende utslippsregler. Den har en 3-hjuls design, med hydrostatisk drevet bakhjul. Maskinen styres forfra, noe som sikrer utmerket manøvrerbarhet, og med førerkabinen også plassert foran, gjør den det mulig for selv nybegynnere å plassere maskinen nøyaktig der den skal være.